Soita meille, se on turvallista!    02 472 6660

Sähköasennukset kaikkiin kohteisiin Turun seudulla ja Varsinais-Suomessa

Kysy lisää palveluistamme

Sähköhuolto Ari Tuomi Oy tarjoaa sähköasennukset kaiken tyyppisille asiakkaille Turun seudulla. Palvelemme ammattitaidolla niin yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä kuin yrityksiäkin. Olemme Elfin-jäsenliike, eli kuulumme Suomen suurimpaan sähköurakoitsijoiden ketjuun.

Asennukset tuntityönä ja urakkana

Yritykseltämme saat niin pienet kuin suuret sähköurakoinnit kokonaisvaltaisena palveluna. Tarvittaessa voit soittaa meidät paikalle pieniinkin asennustöihin, kuten vaikkapa lampun vaihtoon. Toisaalta voit pyytää meiltä tarjouksen laajamittaisiinkin sähköasennustöihin uudiskohteissa tai saneerauskohteissa. Ammattiosaajamme palvelevat nopeasti ja tekevät huolellista jälkeä.


Tarjoamme sähköasennuksen niin tuntityönä kuin urakkanakin. Sähköasentajamme ovat alallemme koulutettuja ja myös kokeneita tekijöitä, ja meillä on kaikki asiaankuuluvat sertifikaatit kunnossa. Teemme työmme S2-lupien puitteissa ja takaamme asiakkaillemme hyvän mielen palvelun.

Tutustu myös sähköurakointiin

Vastuullinen sähköurakoitsija

Olemme Elfin-jäsenliike, eli kuulumme Suomen suurimpaan sähköurakoitsijoiden ketjuun. Elfin-urakoitsijoita ovat sähköurakoitsijat, joilta saat ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua ja turvallisimmat sähköalan tarvikkeet.


Ympäristönsuojelua on Elfin-ketjun yrityksissä toteutettu niin materiaalivalintojen, jätteiden lajittelun kuin ongelmajätteiden oikean käsittelyn kautta.

Myös Elfin-ketjun tavarantoimittajia on pyydetty erityisesti huomioimaan materiaalivalinnoissaan ympäristövaikutukset, kuitenkaan kustannustehokkuutta unohtamatta. Pyrimme ensisijaisesti kierrättämään ja hyötykäyttämään syntyvän jätteen.

Lue lisää Elfin-ketjun toimintaperiaatteista

Laadukkaat tuotteet

Elfin-jäsenliikkeenä hyödynnämme vain hyväksi havaittujen valmistajien ja toimittajien sähkötarvikkeita, sähkölaitteita ja sähkökomponentteja. Olemme apunasi juuri sinun kohteeseesi parhaiten sopivien ja laadukkaiden sähkötarvikkeiden valinnassa.

Kysy lisätietoja tuotteistamme

KUVAGALLERIA ERILAISISTA ASENNUSTÖISTÄMME

Olemme koonneet kuvagalleriaan kuvia asennustöistämme Turun seudulla ja Varsinais-Suomessa. Pitkän toimintahistoriamme aikana olemme tehneet niin pieniä kuin suuriakin asennustöitä mitä erilaisimmissa kohteissa.

Yhteydenottokuvake

Tarjoamme sähköasennukset koteihin, kesämökeille ja liiketiloihin Turun seudulla ja Varsinais-Suomessa.

Kysy lisää!