Sähköasentaja mökkisaarelle – palvelemme Turun seudulla ja Varsinais-Suomessa

Kysy lisää palveluistamme

Sähköhuolto Ari Tuomi Oy toteuttaa sähkötyöt saaristossa luotettavasti ja ammattitaidolla. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä Turun seudulla.

 

Veneellämme pystymme kuljettamaan kätevästi kaikki tarvittavat sähkötarvikkeet saaristoon. Näin voimme palvella saaristolaisia – niin mökkiläisiä kuin vakituisia asukkaitakin – joustavasti ja monipuolisesti hyvin erilaisten sähkötöiden toteuttamisessa. Olemme Elfin-jäsenliike, eli kuulumme Suomen suurimpaan sähköurakoitsijoiden ketjuun. Voit siis luottaa asiantuntevaan palveluumme!

Kattavat sähköalan palvelut saaristolaisille

Teemme sähköurakointia uudis- ja saneerauskohteisiin yli 30 vuoden työkokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Meiltä saat myös sekä pienet että suuret sähköasennukset tuntityönä tai urakkana. Asennamme myös ilmalämpöpumppuja saariston alueella ja toteutamme kustannustehokkaita aurinkosähköratkaisuja.

Kysy lisätietoja

Minkälaisia sähkötöitä tarvitset saaristossa sijaitsevaan mökkiisi?

Oletko remontoimassa vanhaa mökkiä ja suunnittelemassa sen sähköistystä? Eikö mökillesi tule sähköjä talven jälkeen? Mikä tahansa onkaan sähköön liittyvä tarpeesi, palvelemme sinua mielellämme. Meiltä saat avaimet käteen -palvelua, joka sisältää myös kokonaisvaltaisen suunnittelun tarvitsemaasi sähköurakkaan. 

 

Voit tilata meiltä mökillesi mm. seuraavat palvelut:

  • sisäiset sähkötyöt
  • mökin sähköistämisen ja liittämisen sähköverkkoon
  • pienet ja isot sähköasennukset
  • sähkölaitteistojen huolto- ja korjaustyöt
  • LVI-järjestelmien sähköasennustyöt.

Räätälöimme palvelumme joustavasti tarpeidesi mukaan. Lähdemme töihin ripeästi ja työskentelemme tehokkaasti urakan alusta loppuun asti, asiakkaan etua ajatellen. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemastasi palvelusta!

Yhteystietoihin

Hyödynnä aurinkosähköä mökkisi sähköistämiseen

Oletko suunnitellut aurinkosähköjärjestelmän hankkimista mökillesi? Saaristo on erinomainen paikka aurinkosähköjärjestelmälle. Aurinkosähkön hyödyntäminen on kustannuksia säästävä ja ekologinen valinta.

 

Meiltä saat aurinkosähköjärjestelmän asiantuntevan suunnittelun ja toteutuksen asennuksineen olipa mökkisi sitten missäpäin saaristoa tahansa. Teemme järjestelmistä kestäviä ja toimintavarmoja. Luonnollisesti neuvomme sinua myös järjestelmän oikeaoppisessa käytössä.

Tutustu myös ilmalämpöpumppuihin
Yhteydenottokuvake

Meiltä hoituu myös haasteelliset sähkötyöt saaristossa laajaa ammattitaitoamme käyttäen. Palvelemme Turun seudulla ja Varsinais-Suomessa.

Kysy lisää!