Aurinkosähköjärjestelmät Turun seudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköhuolto Ari Tuomi Oy asentaa aurinkosähköjärjestelmät Turun ja Kaarinan seudulla ja muualla Varsinais-Suomessa. Palvelemme niin yksityisasiakkaita, taloyhtiöitä kuin esimerkiksi yrityksiäkin aurinkosähköjärjestelmän suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen -periaatteella.

Aurinkovoimalat sähköverkkoon

Meiltä saat aurinkovoimalan sähköverkkoon liitettynä esimerkiksi omakotitaloihin, sähköverkon piirissä oleville mökeille, maatiloille, taloyhtiöihin, teollisuuden tuotantotiloihin ja yritystiloihin. Vuosien tuoman kokemuksen myötä saat meiltä hyvin suunnitellun ja rakennetun kokonaisuuden, joka palvelee tarpeitasi pitkälle tulevaisuuteen.


Aurinkosähköjärjestelmä on helppo ja nopea asentaa, sillä se ei vaadi esimerkiksi pihan kaivuutöitä tai talon rakenteiden purkamista. Aurinkosähköjärjestelmä on myös järkevä ja kustannustehokas valinta. Järjestelmää ei tarvitse säätää tai huoltaa, ja sen tekninen käyttöikä on pitkä. Aurinkosähköllä voi parantaa energiaomavaraisuutta, säästää energiaa, pienentää sähkölaskua – ja jopa saada energiayhtiöltä korvausta mahdollisesta ylijäävästä energiasta.

Meiltä saat myös ilmalämpöpumput

Mökkivoimalat eli voimalat sähköverkon ulkopuolelle

Mikäli kohteessasi, olipa se pieni mökki tai isompi loma-asunto, ei ole sähköä, voimme toteuttaa tarpeitasi vastaavan järjestelmän. Saat valot palamaan, leivät paahtumaan ja vaikkapa maidot kylmään mökkivoimalan avulla. Meiltä onnistuvat asennustyöt ympäri Varsinais-Suomen mukaan lukien saaristoalueet.

Aurinkosähkön käyttö sähköverkkoon kuulumattomalla kesämökillä on helppoa ja säästää rahaa. Kun tuotat itse tarvitsemasi sähkön, et joudu maksamaan sähköverkon liittymiskuluja, saati sitten esimerkiksi kuukausi- tai siirtokustannuksia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Hintaesimerkki aurinkovoimalan hinnasta asennettuna

Aurinkovoimala asennettuna 7500 €:

4

  • 5 kW:n Fronius-invertteri

  • 16 kpl 335 W:n paneelia

  • Oriman asennuskiinnikkeet

  • Asennustarvikkeet

  • Matkat 30 kilometrin etäisyydellä Piikkiöstä

  • "Avaimet käteen" -asennus.

Kysy lisätietoja aurinkovoimaloista

KUVAGALLERIA AURINKOVOIMALOISTA

Olemme koonneet kuvagalleriaan kuvia aurinkovoimaloista ja tekemistämme aurinkovoimaloiden asennustöistä Turun seudulla ja Varsinais-Suomessa. Tutustu kuviin ja kysy tarvittaessa lisää! Vastaamme mielellämme tiedusteluihin!

Yhteydenottokuvake

Saat meiltä aurinkosähköjärjestelmät asennettuna Turussa ja Varsinais-Suomessa.

Kysy lisää!