Tiedoksi asiakkaillemme, että huomioimme vastuumme koronaepidemian aikana. Asentajamme eivät tule luoksenne töihin mikäli heillä tai heidän läheisillään on koronatartunta tai sen oireita.

Tulemme erityisellä huolellisuudella huomioimaan taudin leviämisen ja tartuntojen ehkäisyn. Panostamme huolelliseen käsihygieniaan ja vältämme turhia asiakaskontakteja (kättely, asianmukainen etäisyys asiakkaisiin).

Haluamme palvella ja tarjota Teille edelleen turvallista ja ammattitaitoista sähköasennuspalvelua. Olemme käytettävissänne olosuhteet huomioon ottaen koko epidemian ajan. p.0400 527971

Lämmin kiitos ymmärryksestänne ja tuestanne.

Sähkösuunnittelu pienrakentajan apuna

Sähkösuunnittelut ja neuvontapalvelut Turun ja Kaarinan alueilla

Asiantuntijapalvelumme rientää avuksesi kaikissa sähkösuunnitteluun liittyvissä ongelmissa. Rakennat uutta tai korjaat vanhaa, autamme sinua löytämään oikeat ja turvalliset ratkaisut kodin tai yrityksen sähkösuunnittelussa. Jos haaveissasi on uusi valaistus, me suunnittelemme ja toteutamme sen. Hyvä suunnitelma takaa jouhevan työtahdin ja onnistuneen lopputuloksen.

Yhdistämme sähkösuunnittelussa käyttömukavuuden ja turvallisuuden. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan aina edesauttamaan energiaystävällisten ratkaisujen tekemistä jo suunnitelmavaiheessa. Suunnittelukohteemme ovat pääasiallisesti omakoti- ja paritaloja sekä pienyritysten toimitiloja ja vapaa-ajan asuntoja.

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous!