Sähköhuoltoa taloyhtiöille Turun ja Kaarinan alueilla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tarjoamme taloyhtiöille Turun ja Kaarinan seudulla niiden tarvitsemat sähköhuollot nopeallakin aikataululla. Tarvittaessa korjaamme vian kuntoon kellonaikaan katsomatta.

Kattavat palvelut taloyhtiöille

Sähköhuolto Ari Tuomi Oy toteuttaa sähköjen kunnossapito- ja korjaustyöt niin yksityisasiakkaille kuin taloyhtiöillekin. Myös esimerkiksi pienteollisuus löytää meiltä apua sähköongelmiinsa.


Taloyhtiöille tarjoamme monipuolisesti kaiken sähköhuoltoihin, sähkösaneerauksiin tai vaikkapa sähköautojen latauspisteisiin liittyen.


Palveluihimme kuuluvat:

3

  • Huoltotyöt

  • Hälytystyöt

  • Korjaustyöt

  • Sähkösaneeraukset

  • Sähkö- ja hybridiautojen latausasemien kartoitukset ja asennukset

  • Valaistuksien uusimiset, esimerkiksi porraskäytävien valaistukset ja pihavalaistukset.

Lue lisää sähköautojen latauksesta

Vikakorjaukset yhden puhelinsoiton päässä

Jos sähköasennuksissa tai -laitteissa ilmenee vika, on kyseessä aina turvallisuusriski. Paikalle kannattaa soittaa nopeasti ammattimies, joka toteuttaa sähköhuollot ja -korjaukset luotettavalla ja ajan tasalla olevalla kalustolla. Olemme käytettävissä nopeaakin reagointia vaativissa tehtävissä!

Yrityksemme tähtää huolloissa mahdollisimman ripeään palveluun. Otamme vikasoittoja vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, ja tulemme paikalle aikailematta. Toiminta-alueemme kattaa Turun ja Kaarinan seudun ja muun Varsinais-Suomen.

Ota yhteyttä

Esimerkki palveluistamme – taloyhtiön pihavalaistus uusiksi

Kaipaako taloyhtiösi pihavalaistus uusimista?

 

Tarjoamme suositun kotimaisen Talas-pylväsvalaisimen vaihdettuna olemassa olevaan valaisinpylvääseen kokonaishintaan 440 €/kpl. Jos tarve uusia enemmän kuin neljä valaisinta, kannattaa pyytää erillinen tarjous.

 

Hinta on sitäkin kilpailukykyisempi!

 

Talas LED -valaisin on monipuolinen pylväsvalaisin joka kohteeseen. Moderni taajamavalaisin on suunniteltu valaisemaan etenkin puistoja, kävelykatuja, taloyhtiöiden pihapiirejä sekä aukioita. Valonlähteenä LED tuo energiansäästöä!

Lue lisää valaisimesta!
Yhteydenottokuvake

Palvelemme taloyhtiöitä sähköhuolloissa ja vikatilanteissa nopeallakin aikataululla Turun seudulla.

Ota yhteyttä