Hae sähköalan töihin Turun Seudulla ja Varsinais-Suomessa

Kysy lisää!

Sähköhuolto Ari Tuomi Oy tarjoaa monipuolisia sähköalan töitä Turun seudulla. Pääset työskentelemään mukavassa ja ammattitaitoisessa porukassa. Tutustu työnhakuumme ja ota yhteyttä!

Etsimme sähköasentajaa

Etsimme nyt sähköasentajaa, jolla on monipuolista osaamista sähköalan töistä. Toivomme, että olet ehtinyt jo kartuttaa osaamistasi vähintään 3−5 vuoden ajan ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

 

Pääset työskentelemään uudis- ja saneerauskohteissa sekä hoitamaan huolto- ja vikakeikkoja. Tehtävät vaihtelevat pienistä suuriin. 

 

Tarjoamme sinulle mukavan ja ammattitaitoisen työporukan, työauton sekä laadukkaat työkalut. Hyvä työympäristö, laadukas työ ja tyytyväinen asiakas ovat meille tärkeitä asioita. Jos olet osaava, joustava ja sosiaalinen kaveri, sovit hyvin joukkoomme.

 

Oletko monipuolinen sähköalan ammattilainen, jolle laadukas työnjälki ja hyvä asiakaspalvelu ovat perusarvoja? Jos vastaat kyllä, laita avoin hakemus meille. Työkalut odottavat tekijäänsä.

 

Hakulomakkeen löydät alta.

 

Hae meille töihin!

Tulityö
Sähkötyöturvallisuus
Työturvallisuus
Ensiapu
No file selected

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Monipuolinen sähköalan yritys

Sähköhuolto Ari Tuomi Oy on monipuolinen sähköalan yritys, joka on toiminut jo yli 30 vuotta. Palvelumme kattaa kaiken sähkösuunnittelusta pieniin ja suuriin sähköalan töihin: teemme sähköasennuksia, sähköurakointia, sähköhuoltoja, vikakorjauksia, sähköautojen latausasemien asennuksia, aurinkosähköjärjestelmien ja ilmalämpöpumppujen asennuksia. Olemme Elfin-liike, eli kuulumme maan suurimpaan sähköurakoitsijoiden ketjuun.

Tarjoamme palveluitamme kaikenlaisille asiakkaille Turun seudulla. Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja työskentelystä meillä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso yhteystietomme tästä
Yhteydenottokuvake

Etsitkö sähköalan töitä? Tutustu avoimeen työpaikkaamme ja hae töihin Turun seudulle!

Kysy lisätietoja