Tiedoksi asiakkaillemme, että huomioimme vastuumme koronaepidemian aikana. Asentajamme eivät tule luoksenne töihin mikäli heillä tai heidän läheisillään on koronatartunta tai sen oireita.

Tulemme erityisellä huolellisuudella huomioimaan taudin leviämisen ja tartuntojen ehkäisyn. Panostamme huolelliseen käsihygieniaan ja vältämme turhia asiakaskontakteja (kättely, asianmukainen etäisyys asiakkaisiin).

Haluamme palvella ja tarjota Teille edelleen turvallista ja ammattitaitoista sähköasennuspalvelua. Olemme käytettävissänne olosuhteet huomioon ottaen koko epidemian ajan. p.0400 527971

Lämmin kiitos ymmärryksestänne ja tuestanne.

Sähköurakoinnit | Turku ja Kaarina

Ammattilainen toteuttaa sähköurakat turvallisesti ja ajoissa

Ari Tuomi Oy tekee pientalokohteiden sähköurakat näppärästi ja luotettavasti. Nopeatempoiset sähkömiehemme pistävät piuhat uusiksi nykyaikaisen kaluston avulla. Aikatauluissa pysytään sopimusten mukaisesti, eikä uudessa kodissa asuminen jää ainakaan sähköistä kiinni.

Siisti ja luotettava asennustyö on meille itsestäänselvyys. Meidät saa houkuteltua paikalle tuntityöläisinä tai urakkapalkalla. Räätälöimme sopimukset asiakkaan toiveiden mukaisesti ja kilpailukykyiseen hintaan. Elfin -sähköurakoitsijana  lupaamme hoitaa niin pienet kuin suuretkin sähköasennukset ammattitaidolla ja turvallisesti.

Soita meidät paikalle, kun kyse on sähköurakoinnista! Teemme sähkötyöt niin uudiskohteisiin kuin rakennusten saneerauksiinkin.

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous!
Sähköurakointi

Kotitalousvähennys

Muistathan, että kotitalousvähennys alentaa urakka kustannuksia tuntuvasti.

Lue asiasta lisää verohallinnon sivuilta