Sähkösuunnittelua Turun seudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköhuolto Ari Tuomi Oy on sähköalan ammattilainen, joka tarjoaa suunnittelupalveluita kaikille asiakkaille kotitalouksista taloyhtiöihin ja yrityksiin Turun seudulla ja Varsinais-Suomessa. Suunnittelemme sekä uudis- että saneerauskohteiden sähköt vahvalla ammattitaidoilla.

Sähkösuunnittelu pienrakentajan apuna

Sähkösuunnittelu on tärkeä osa toimivaa talotekniikkaa. Asiantuntijan toteuttama sähkösuunnitelma takaa pitkäikäisen lopputuloksen. Tulemme mielellämme paikan päälle kuulemaan tarpeesi ja toiveesi. Käyntimme yhteydessä perehdymme tarkasti myös kohteen yksilöllisiin tarpeisiin.

Ammattitaitoiset suunnittelijamme laativat suunnitelmat ja piirustukset, jotka huomioivat useita näkökohtia, kuten lain määräykset, turvallisuuden, käyttömukavuuden ja asiakkaan toiveet. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan aina edesauttamaan myös energiaystävällisten ratkaisujen tekemistä jo suunnitelmavaiheessa. Toteutamme sähkösuunnittelun lisäksi myös sähköurakoinnin vastaavalla ammattitaidolla. Saat meiltä siis kaikki kohteesi vaatimat sähkötyöt.

Lue lisää sähköasennuksista

Kaikkiin uudis- ja saneerauskohteisiin

Asiantuntijapalvelumme rientää avuksesi kaikissa sähkösuunnitteluun liittyvissä ongelmissa. Rakensitpa sitten uutta tai korjasit vanhaa, autamme sinua löytämään oikeat ja turvalliset ratkaisut kodin, taloyhtiön tai yrityksen tarpeisiin.

Jos haaveissasi on esimerkiksi uusi valaistus, me suunnittelemme ja toteutamme sen. Hyvä suunnitelma takaa jouhevan työtahdin ja onnistuneen lopputuloksen.

Pyydä tarjous jo tänään

Asiantuntemusta kaikkiin kohteisiin

Kolmenkymmenen vuoden toimintamme aikana olemme ehtineet urakoida lukuisissa eri kohteissa ympäri Varsinais-Suomea. Tarjoamme sähkösuunnittelun sekä yksityisten että yritysten tarpeisiin. Kohteitamme voivat olla niin omakotitalot, paritalot, rivitalot, kerrostalot, vapaa-ajan asunnot, kesämökit, teollisuuskiinteistöt, liikehuoneistot, muut yritysten toimitilat kuin vaikkapa hallitkin.


Etsitkö ammattitaitoista ja kokenutta tekijää toteuttamaan kohteesi sähkösuunnittelun? Olipa kyse minkälaisesta kohteesta tahansa, me hoidamme sähköt kuntoon osaavin ottein! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kohteeseesi! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Katso yhteystietomme tästä
Yhteydenottokuvake

Tarjoamme sähkösuunnittelun uudis- ja saneerauskohteisiin Turun seudulla ja Varsinais-Suomessa.

Pyydä tarjous!