Sähköurakoinnit ammattilaiselta Turun ja Kaarinan seudulla

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Sähköhuolto Ari Tuomi Oy tarjoaa sähköurakoinnit kaikille toimijoille Turun ja Kaarinan seudulla sekä muualla Varsinais-Suomen alueella. Palvelemme yli 30 vuoden yritystoiminnan mukanaan tuomalla kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla niin mantereella kuin saaristossa.

Luotettavaa palvelua nopeallakin aikataululla

Ari Tuomi Oy tekee sähköurakat kaikkiin kohteisiin näppärästi ja luotettavasti, olipa kyse sitten uudis- tai saneerauskohteista. Olemme käytettävissä ripeälläkin aikataululla yksityisten kotitalouksien, yritysten ja taloyhtiöiden urakoihin niin Turun seudulla kuin Varsinais-Suomen saaristoalueillakin.


Ripeät sähkömiehemme pistävät sähköt kuntoon nykyaikaisen kaluston avulla. Pysymme myös sovitussa aikataulussa, joten esimerkiksi uudessa kodissa asuminen ei jää ainakaan sähköistä kiinni.

Toteutamme työt joko tunti- tai urakkasopimuksella. Räätälöimme sopimukset asiakkaan toiveiden mukaisesti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Teemme myös sähkösuunnittelua

Sähköurakat turvallisesti

Lupaamme hoitaa niin pienet kuin suuretkin sähköasennukset ammattitaidolla ja turvallisesti. Sähköasentajamme ovat koulutettuja ja kokeneita tekijöitä, joilla on kaikki asiaankuuluvat sertifikaatit sähkötöiden turvalliseen tekemiseen. Takaamme urakan jouhevan sujumisen vaativissakin kohteissa sen kaikissa vaiheissa. Soita meidät paikalle, kun kyse on sähköurakoinnista!

Katso yhteystietomme tästä

Kokonaisvaltaista urakointia avaimet käteen -periaatteella

Hoidamme kohteen kuin kohteen sähköurakan suunnitteluvaiheesta loppuun asti, aina viimeisen pistorasian asennusta ja työssä syntyneiden jätteiden kierrätystä myöten. Olemme apunasi juuri sinun kohteeseesi parhaiten sopivien sähkötarvikkeiden valinnassa. Ympäristönsuojelu näkyy meillä sekä materiaalivalinnoissa että jätteiden kierrätyksessä ja käsittelyssä.


Sähköurakointiimme kuuluu:

2

  • sähkösuunnittelu yksilöllisesti ja toiveesi huomioiden

  • sopivien sähkölaitteiden ja komponenttien valinta

  • sähköasennukset alan ammattilaisilta

  • lopputarkastus dokumentointeineen

  • siivous ja asiaankuuluva jätteiden kierrätys

  • laskutus sopimuksen mukaan.

Pyydä tarjous urakkaasi
Yhteydenottokuvake

Hoidamme sähköurakoinnit kokonaisvaltaisena palveluna Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!